Al jaren zijn wij, Johannes en Gerrieke van Brussel bezig met mensen helpen in innerlijk herstel. Door muziek, door gebed, door gesprekken en door opvang. We zochten naar zoveel mogelijk effect. Omdat we er vanuit gaan dat er veel meer te genezen is dan we denken. Dat merkten we namelijk keer op keer bij onszelf. We namen genoegen met ons ‘karakter’ en onze ‘littekens’, zoals we dat noemden. Maar die bleken later te kunnen genezen. In januari 2016 startten wij daarom met onze praktijk: Puurity. Om mensen te helpen in hun proces te worden wie ze zijn; puur.

In de praktijk zien we dat Jezus in belemmerende overtuigingen diepe verandering brengt. Transformatie zoals een rups mee maakt, wanneer hij vlinder wordt. Vaak zien we dat mensen hebben geleerd te accepteren dat je het verleden niet kan veranderen en je daarom maar moet leren omgaan met hoe je nu bent. Maar wij beleven in de praktijk, in iedere sessie, dat Jezus degene is die WEL terug kan in het verleden. En daar de pijn kan herstellen en daardoor het heden kan veranderen. 

We hebben ons verdiept in de visie van dr. Ed Smith, wat hij Transforming Prayer Ministry (TPM) noemt. Wij gebruiken o.a. deze uitgangspunten om te komen bij overtuigingen. Op die plek wordt Jezus uitgenodigd Zijn werk te doen. En Hij transformeert altijd. We zijn ontzettend enthousiast en dankbaar dat we eindelijk, na al die jaren, diepe transformaties wekelijks zien gebeuren. Met als gevolg soms ook lichamelijke genezingen. 

Voor meer informatie over ons: zie onze FB-pagina en het persoonlijke profiel van Gerrieke en Johannes.